Zanussi TimeSet AirDry vaatwasser (inbouw) ZDLN2521

Is jouw vaatwasser aan vervanging toe, of ben je op zoek naar een nieuwe vaatwasser die het leven een stukje makkelijker maakt? Zoek niet verder, deze Zanussi ZDLN2521 TimeSet AirDry Inbouwvaatwasser heeft zo veel handigheidjes waardoor de vaatwasser in- en uitruimen kinderspel wordt.
Tot drie keer beter drogen met de AirDry-technologie
De AirDry-technologie laat lucht in de vaatwasser binnen tijdens de laatste fase van het droogproces. De deur gaat automatisch open om een ruimte van 10 cm te creëren (let op: het paneel mag max. 10kg wegen), voor een wel drie keer betere droging dan bij onze systemen met gesloten deuren.
Hoogte van de korf is aanpasbaar
Met de QuickLift-korf is het gewoon een stuk makkelijker geworden om de (vuile)vaat te laden of te verwijderen. Zelfs wanneer de korf is volgeladen, kun je met het QuickLift-systeem de hoogte aanpassen, zodat je gemakkelijk bij het servies en pannen, potten kunt.
Energie- en waterverbruik aanpassen aan vuilgraat
Het AutoSense-programma past de cycli aan op basis van hoe vol de vaatwasser is en hoe schoon of hoe vuil de vaat is. Er wordt alleen de benodigde hoeveelheid water en energie gebruikt om het beste resultaat te bereiken.

Naam: Zanussi TimeSet AirDry vaatwasser (inbouw) ZDLN2521
Merk: Zanussi
EAN: 7332543712779
Categorie: Inbouw vaatwasser

Geef een antwoord