WOOX slimme led lamp R5085 diamond 5-PACK

Via Wi-Fi kan je de WOOX R5085 Diamond 5-pack verlichting bedienen zonder een hub of extra hardware. De lampen worden net zo eenvoudig geïnstalleerd als een standaard lamp en maken in een mum van tijd verbinding met jouw wifi via de gratis WOOX Home-app. Met WOOX Home kan je ook jouw lampen bedienen met een smartphone of tablet, zoals het aanpassen van de helderheid, het instellen van schema's en scènes. Voor extra gemak kan je jouw stem gebruiken om de WOOX te besturen in combinatie met Amazon Alexa en Google Assistant.
Met stem bedienbaar
De WOOX lampen werken rechtstreeks samen met Amazon Alexa en Google Assistant om jouw apparaten te beheren via stembesturing. Wijs een naam toe aan elke lamp en communiceer eenvoudig met hen op naam bij het maken van een spraakopdracht. Je kunt ook een groep voor al jouw slimme apparaten maken en ze allemaal in één opdracht beheren.
Laat jouw lampen je thuis verwelkomen
Je kunt jouw lampen op afstand bedienen, waar je ook bent. Stel de lampen in op een vooraf ingestelde tijd, zodat de lampen branden wanneer je thuiskomt. Je kunt zelfs kamers op verschillende tijdstippen laten oplichten. En natuurlijk kan je de lampen 's nachts geleidelijk laten uitgaan, dus je hoeft je nooit zorgen te maken of je geen licht aan hebt staan.
Miljoenen kleuren binnenin, alle kleuren met RGB-technologie
50.000 levensuren (dat is gelijk aan: 5,7 jaar als de lamp 24 uur per dag wordt gebruikt, 7,6 jaar als de lampen 18 uur per dag aan staan en 11,4 jaar als de lamp 12 uur per dag in bedrijf is)
Groepeer- en planningsfuncties, werkt in combinatie met alle andere WOOX-apparaten
Eenvoudige installatie en bediening, geen hub of gateway nodig

Naam: WOOX slimme led lamp R5085 diamond 5-PACK
Merk: WOOX
EAN: 7421031195481
Categorie: Lampen

Geef een antwoord