Whirlpool afzuigkap WHBS C92F LT X

Wandafzuigkap
De Whirlpool wandafzuigkap heeft innovatieve technologie en speciale functies voor een eenvoudige en gebruikersvriendelijke bediening.
Voordelen en kenmerken
De 6thSenseLive-app geeft de gebruiker volledige controle over de afzuigkap, zelfs op afstand, waardoor de bereidingstijden worden versneld en de lucht schoon en fris blijft.
LED verlichting zorgt voor een verbetering van energie en kostenefficiëntie. Het LED verlichting systeem gaat 10 keer langer mee dan traditionele verlichtingen verbruiken wel 90% minder energie.
De ZenMode van Whirlpool biedt de ideale balans tussen prestaties en stilte, en zorgt ervoor dat de afzuigkap krachtig genoeg is om de lucht fris en schoon te houden en tegelijkertijd de keuken een stillere, aangenamere plek voor koken en gezelligheid te maken.
Deze Whirlpool afzuigkap beschikt over een gebruiksvriendelijk elektronisch bedieningspaneel, voor een aangename gebruikerservaring.
Efficiëntie is nummer 1. De motor in deze Whirlpool afzuigkap is ontworpen voor de ideale afzuiging, en is energiezuinig.
Met de geïntegreerde koolstoffilter geniet je van frisse lucht in jouw keuken. Deze Whirlpool afzuigkap is voorzien van een koolstoffilter, die uw keuken effectief beschermt tegen geur en vet.
Veelzijdige prestaties. Deze Whirlpool afzuigkap biedt 4 verschillende standen, zodat je volledige controle hebt over het afzuigvermogen
De afzuigkap beschikt over een afzuigbooster, die zorgt voor het afzuigen van geuren en vet: de ideale luchtzuivering.
Ontworpen met een laag geluidsniveau, zodat je van alle rust en stilte kunt genieten.
 
Uitstekende energie-efficiënte
Uitstekende resultaten en buitengewone besparingen. Whirlpool afzuigkappen zijn ontworpen om uitstekende resultaten te leveren tegenover een laag energieverbruik.

Naam: Whirlpool afzuigkap WHBS C92F LT X
Merk: Whirlpool
EAN: 8003437606939
Categorie: Schouwmodel afzuigkap

Geef een antwoord