Categorieën
Industrieel Stoer design Tafellamp Woonkamer

Vijf gave industriële lampen voor een stoer interieur

Lampen heb je in allerlei soorten en stijlen. Ga je voor een stoerdere stijl dan zou je eens moeten kijken naar industriële lampen. Maar waar begin je met zoeken? Om de zoektocht wat makkelijker te maken hebben we een overzicht gemaakt met voor ons de 5 gaafste industriële lampen. Mocht je een tip hebben van een andere gaaf item dan horen we het graag in de reactie onder aan het bericht.

Brilliant Kiki lamp

Deze tafellamp zorgt voor een echte industriële sfeer in huis. Een stoere zwarte tafellamp voor op een dressoir of op een tv meubel. De lamp ik gemaakt van metaal en is gemakkelijk verstelbaar.

Brilliant Kiki Tafellamp

Eglo chester tafellamp

De industriële tafellampen van Eglo bewijzen maar eens dat industrieel ook heel sfeervol kan zijn. De koperkleurige afwerking van de pootjes en de binnenkant van de kap maken hem helemaal af.

EGLO Chester Tafellamp

Tafellamp Kemal

Op zoek naar een echte industriële eye-chatcher? Dan is de tafellamp Kemal echt de tafellamp voor jou. Met zijn glazen bollen lampenkap en zijn donkere afwerking springt deze lamp er echt uit.

LifestyleFurn Tafellamp 'Kemal' met glazen bol

Tafellamp Nuri

De tafellamp Nuri heeft een echt unieke design. Met zijn langwerpige fitting een echte stoer statement. 

Tafellamp 'Nuri' 37cm

Tafellamp EDEK

De tafellamp EDEK is ideaal voor iedereen die voor een simpel en minimalistisch design houdt. Dus zoek je een lamp voor bij je nachtkansje of naast de bank? Dan is deze lamp een echte goede keus!

Meer industriële lampen?

Bekijk het grote aanbod industriële lampen online bij fonQ

Geef een antwoord