Winkelmandje

Verzending & bezorging

Verzending

Wij verzenden onze producten met de bezorgservice van PostNL. Op het moment dat wij het pakket overhandigen aan de vervoerder ontvangt u een Track & Trace code waarmee u het bestelde pakket kunt volgen. Mocht u op het moment van leveren niet thuis zijn zal de bezorger het pakket bij de buren afleveren en een bericht achterlaten met het adres. Mocht dat niet lukken zal de bezorger het pakket meenemen en de volgende dag het pakket weer proberen aan te bieden. Mocht dat ook niet lukken zal het pakket naar de dichtstbij gelegen afhaalpunt worden gebracht. Ook hier krijgt u bericht van.

Nederland & België: 4,95

Neem voor zendingen buiten NL & BE contact op met info@twolooks.nl

Levertijd

Wij streven ernaar om ieder pakketje zo snel mogelijk te leveren. In sommige gevallen duurt het iets langer. Dit zal maximaal 5 werkdagen zijn. Mocht het toch langer duren dan is gepland zullen wij u hier zo tijdig mogelijk over informeren.

Nabestellen?

Is het product tijdelijk uitverkocht zijn of is er niet voldoende voorraad voor jouw bestelling? In dat geval kunnen wij het in sommige gevallen het product of producten nabestellen bij onze leverancier.  Mocht u een product willen nabestellen stuur dan een bericht naar info@twolooks.nl