TCL soundbar TS 6100-EU

Creëer een thuisbioscoop met de TCL soundbar TS 6100-EU. Met deze 2.0 kanaals soundbar met Dolby Atmos en een vermogen van 120 Watt kun je genieten van prachtig geluid van je films en series. Of maak een Bluetooth-verbinding met je tablet of smartphone om je favoriete muziek af te spelen. De soundbar is makkelijk aan te sluiten door middel van één kabel.
Bioscoopgeluid thuis
Word ondergedompeld in geluid dankzij 120 Watt bij maximaal volume. Het maximale audiovermogen is wat jouw film of muziek ervaring echt meeslepend maakt. Daarnaast biedt Dolby Audio, de meest gebruikte surround sound-technologie, een consistente en geweldige surround sound ervaring in je huiskamer.
Gemakkelijk aan te sluiten
De HDMI met Audio Return Channel (ARC) maakt het aansluiten en gebruiken van je soundbar met je TV eenvoudiger dan ooit dan ooit tevoren met slechts één kabel.
Geniet van eigen muziek
Geniet van muziek met je vrienden of familie. Maak gebruik van draadloze muziekstreaming vanaf je Bluetooth-apparaat. Gebruik Bluetooth om je soundbar te veranderen in een krachtig muzieksysteem.

Naam: TCL soundbar TS 6100-EU
Merk: TCL
EAN: 5901292515164
Categorie: Soundbar

Geef een antwoord