Sony party speaker SRS-XP500B

Met de Sony SRSXP500 kun je werkelijk overal een feestje bouwen. Deze Bluetooth speaker geeft krachtig geluid en heeft feestelijke verlichting. Maak verbinding via Bluetooth, kies voor Plug & Play door simpelweg een USB-stick in te voeren of sluit je gitaar of microfoon aan voor een karaokeavond. Door het draaghandvat kan je hem overal naartoe nemen.
Voel de beat
De woofers en tweeter aan de voorkant geven de SRXP500 een rijk en superieur geluid, mede dankzij de X-Balanced Speaker met non-circulaire diafragma. Je audio klinkt diep en krachtig, met heldere vocalen, en doet denken aan Surround Sound. Ideaal als je een feest organiseert, maar ook om thuis een ontspannen sfeer te creëren. Dankzij de IPX4-certificering is zelfs een spatje regen tijdens je feest geen enkel probleem.
Draadloos streamen met Bluetooth
Dankzij de Bluetooth-technologie heb je geen gedoe meer met ingewikkelde instellingen. Maak super makkelijk verbinding met de SRSXP500 en je bent klaar voor je feestavond!
Creëer een goede sfeer
De Sony SRSXP500 heeft naast geweldig geluid ook gezellige feestsfeerverlichting. De speakerverlichting bestaat uit rustgevende kleuren of een knipperend effect. Zo maak je de sfeer op je feest of karaokeavond helemaal compleet!
Leuke party features
Met de Fiestable party-app regel je de muziek of laat je jouw vrienden hun favoriete muziek toevoegen in de afspeellijst en meer, simpelweg vanaf je smartphone. Houd je niet van karaoke maar meer van zelf muziek maken? De gitaaringang is ideaal voor een avond jammen met je vrienden. Je kunt meerdere speakers aan elkaar koppelen met Sony Party Connect via Bluetooth.
Batterijduur van 20 uur
Maak je geen zorgen dat je niet lang kunt feesten, de SRSXP500 gaat maar liefst 20 uur mee. Wanneer hij toch leeg is kun je na 10 minuten opladen weer 80 minuten van muziek genieten, volledig opladen duurt 3 uur. Bovendien hoeft je smartphone ook niet leeg te raken, je kunt hem gewoon opladen in een van de twee USB-oplaadpoorten.

Naam: Sony party speaker SRS-XP500B
Merk: Sony
EAN: 4548736123465
Categorie: Partybox

Geef een antwoord