Sharp luchtreiniger UA-PG50E-W

Reinig de lucht in je huis met de Sharp luchtreiniger UA-PG50E-W. Deze luchtreiniger doodt bacteriën, allergenen, schimmels, verwijdert geuren en verbetert het vochtgehalte van je huid, allemaal door middel van ionen. Geschikt voor ruimtes tot 40 m2.
Weg met bacteriën en allergenen
De luchtreiniger neemt via de luchtinlaat de kamerlucht op, voert de lucht door een voorfilter, geurfilter en HEPA-filter en blaast de lucht weer de kamer in via de luchtuitlaat. Dankzij de plasmacluster-ionentechnologie worden positieve en negatieve ionen afgegeven, die ervoor zorgen dat bacteriën, virussen, allergenen en schimmels verwijderd worden. Je kunt kiezen uit vier instellingen: auto, max, low of sleep.
Zuivert acht uur lang
Kies zelf hoelang je de Sharp aanzet. Je kunt een timer instellen zodat de luchtreiniger 2, 4 of 8 uur lang reinigt. Heb je net gekookt en wil je de ruimte intensief reinigen? Bij de ionendouche worden plasmaclusterionen met hoge dichtheid afgegeven. Na korte tijd zul je merken dat de kamer frisser is en je weer ontspannen kunt ademhalen.
Bewaakt de luchtkwaliteit
De UA-PG50E-W neemt al het werk uit handen. De sensortechnologie bewaakt voortdurend de luchtkwaliteit en op basis hiervan wordt de luchtstroom automatisch aangepast. Ook word je middels de kleuren groen, oranje en rood geïnformeerd over de huidige luchtkwaliteit, zodat je altijd op de hoogte bent. Vervang na verloop van tijd het HEPA-filter UZ-PM5HF en het Deo-filter UZ-PM5DF.

Naam: Sharp luchtreiniger UA-PG50E-W
Merk: Sharp
EAN: 4974019954172
Categorie: Luchtreiniger

Geef een antwoord