Rowenta robotstofzuiger X-plorer Serie 95 Animal RR7975 (Zwart)

De Rowenta X-plorer Serie 95 Animal RR7975WH robotstofzuiger heeft alles in huis voor een schoon huis! De 4-in-1 robotstofzuiger beschikt over twee zijdelingse borstels die hoeken en randen schoonmaken en drie centrale borstels voor alle oppervlaktes. Dankzij de BLCD-motor ben je verzekert van een krachtige zuigkracht tot 12000 Pa.
4-in-1 robotstofzuiger
Naast borstels die oppervlaktes vrijmaken van vuil, is de robotstofzuiger ook uitgerust met Smart Aqua Force. Deze functie zorgt dat na het stofzuigen de oppervlaktes gedweild worden. De elektronische dweilbediening zorgt dat de Rowenta geen water vrij laat als deze zich niet op een harde ondervloer bevindt. Daardoor blijft een tapijt vrij van water en is je docking station veilig!
Gebruiksduur van 225 minuten
De Rowenta beschikt over een lasercamera, 3 valsensoren en Smart Exploration 8.0-technologie. Deze zorgen dat de robotstofzuiger goed manoeuvreert door de ruimtes, ruimtes permanent in kaart brengt en no-go-zones detecteert. Met een stofcapaciteit van 0,5 liter heeft hij genoeg ruimte voor vuil. Je kunt de Rowenta 225 minuten gebruiken na één keer laden, binnen 4 uur heb je een volle accu.
Verschillende snelheidsstanden
Hij is te gebruiken in de 4 verschillende snelheidsstanden eco, standaard, hoog en boost. De Auto Boost functie past automatisch het vermogensniveau aan voor het grondig reinigen van tapijten of vloerkleden. En dankzij de Animal Turbo borstel en Animal Scrub dweil worden haren, vuil en hardnekkige vlekken van je huisdieren ook aangepakt!
Verbinden met de app
Deze automatische stofzuiger is vanaf een afstand te bedienen met een gratis bijbehorende app (iOS en Android) waarmee je kunt programmeren en nog veel meer, ook compatibel met stemassistentie zoals Amazon’s Alexa en Google Assistant.

Naam: Rowenta robotstofzuiger X-plorer Serie 95 Animal RR7975 (Zwart)
Merk: Rowenta
EAN: 3221616001213
Categorie: Robotstofzuiger

Geef een antwoord