Ring videodeurbel Pro 2 (Vaste bedrading)

Houd altijd in de gaten wie er bij je voordeur staat, dankzij de Ring videodeurbel Pro 2 met een vaste bedrading. Deze Pro 2 staat bekend om 1536p HD-video met zicht van top tot teen, tweerichtingsspraak met ruisonderdrukking, 3D-bewegingsdetectie, nachtzicht in kleur en meer. Om deze bel te installeren heb je een bestaande bedrading van een deurbel nodig voor de voeding. Werkt met Amazon Alexa.
Bekijk het totaalplaatje
Waar eerdere modellen een horizontale kijkhoek van 150° en een verticale kijkhoek van 90° hebben, heeft de Pro 2 zowel een horizontale als verticale kijkhoek van 150°. Dankzij de brede kijkhoek en 1536p HD-video kun jij de persoon die voor de deur staat helemaal zien en mis jij niks!
Duidelijk, zelfs ’s nachts
Niks is vervelender dan onduidelijk en donker beeld wanneer het donker is. Deze videodeurbel beschikt over nachtzicht in kleur. Het weer of het tijdstip maakt hierdoor niet uit: je kunt hoe dan ook je beelden goed zien.
Detecteert personen in 3D
Houd bewegingen bij de deur in de gaten. Met de 3D-bewegingsdetectie worden bewegingen gedetecteerd en zal er dus nooit onverwacht iemand voor de deur staan zonder dat jij wordt ingelicht.
Blijf op de hoogte via de app
Al jouw Ring-apparaten kun je toevoegen in de Ring-app. Hier ontvang je meldingen en kun je jouw voordeur in de gaten houden. Dankzij livebeeld en met tweerichtingsspraak kun je contact hebben met bijvoorbeeld de pakketbezorger die voor de deur staat.
Wat zit er in de doos?
Bij de Ring Video Doorbell Pro 2 wordt het volgende geleverd: voorpaneel in nikkel-satijn, DIN-rail-transformator van Ring (2de generatie), installatiehulpmiddelen en schroeven, hoekmontageset. beknopte handleiding en een beveiligingssticker. Naast deze onderdelen krijg je een gratis proefperiode van 30 dagen voor Ring Protect, waarmee jij de mogelijkheid hebt voor de volgende functies: opnemen en opslaan, persoonsherkenning en uitgebreide meldingen.

Naam: Ring videodeurbel Pro 2 (Vaste bedrading)
Merk: Ring
EAN: 0842861112993
Categorie: Deurbellen

Geef een antwoord