Ring Floodlight Cam Wired Plus (Zwart)

De Floodlight Wired Plus IP beveiligingscamera is een bedraade outdoor beveiligingscamera van Ring met boordevol handige functies om het rondom je huis veiliger te maken. Schrik indringers af met tweerichtingsspraak en een sirene van 105 dB. Daarnaast houd je ’s nachts alles in de gaten dankzij nachtzicht. Werkt met Amazon Alexa en Samsung Smarthings.
Schrik indringers af
Deze beveiligingscamera beschikt over tweerichtingsspraak, zo kun je contact hebben met degene die in jouw tuin staat. Je kunt er ook voor kiezen om de sirene af te laten gaan. Bij beweging krijg je direct een melding op je smartphone.
Zie alles in detail, ook ‘s nachts
Deze camera legt gekleurde beelden vast in 1080p high-definition. Bovendien kun je instellen dat de LED schijnwerper aangaat bij beweging waardoor de beelden nóg beter zichtbaar worden. Wanneer je de foto’s en video’s wilt opslaan is een Ring Protect-abonnement vereist (niet inbegrepen).
Breed gezichtsveld
Deze beveiligingscamera voor buitengebruik dekt een grote omgeving. Met 140° horizontaal en 80° verticaal zicht geeft de Floodlight Wired Plus je een goed overzicht. Je kunt zelf bewegingszones creëren en personaliseren om een gebied van je huis goed in de gaten te houden. 
Blijf op de hoogte via de app
Al jouw Ring-apparaten kun je toevoegen in de Ring-app. Via de app ontvang je meldingen wanner er beweging is gedetecteerd, kun je het livebeeld volgen en schrik je indringers af met tweerichtingsspraak.

Naam: Ring Floodlight Cam Wired Plus (Zwart)
Merk: Ring
EAN: 840080595283
Categorie: Beveiligingscamera's

Geef een antwoord