Ring Alarm Starter Kit 2e Generatie 5-delig

Beveilig je huis van binnenuit met deze 5-delige Ring Alarm Starter Kit. Wanneer er beweging in je huis wordt gedetecteerd of een raam of deur wordt geopend ontvang je een melding op je mobiele telefoon. Deze set bestaat uit een basisstation, bedieningspaneel, contactsensor, bewegingsdetector en een signaalversterker (alle 2e generatie). Alle apparaten werken uitsluitend in combinatie met het basisstation.
Detecteert bewegingen
Plaats bewegingsdetectoren van Ring Alarm in elke kamer van je huis om mobiele meldingen te ontvangen wanneer er binnenshuis beweging wordt gedetecteerd. Deze bewegingsmelder is huisdiervriendelijk om onnodige meldingen van huisdieren met een gewicht van minder dan 22 kg te voorkomen.
Detecteert open ramen en deuren
Je bevestigt de compacte contactsensor op een raam of een kozijn, hij past zelfs wanneer de ruimte beperkt is. Ontvang een melding wanneer een raam of deur wordt geopend waar een contactsensor is geplaatst.
Eenvoudig te bedienen
Bedien je Ring Alarm apparaten en accessoires met de handige Ring Alarm Keypad. Kies binnen handbereik uit drie modi: thuis, buiten of uitgeschakeld. De Keypad heeft twee voedingsopties: op een standaard stopcontact of via batterijen.
Overal goed signaal
Met de signaalversterker kun je het signaal van je Alarm-basisstation uitbreiden naar alle Alarm-componenten, zodat je zeker weet dat je beveiliging overal in huis werkt.

Naam: Ring Alarm Starter Kit 2e Generatie 5-delig
Merk: Ring
EAN: 0840080519968
Categorie: Alarmsystemen

Geef een antwoord