Rebel Cactus kindersmartwatch Play (Blauw)

Deze hippe Rebel Cactus smartwatch is ideaal voor kids vanaf 5 jaar. Je kunt met de smartwatch (video)bellen, WhatsAppen, muziek luisteren, foto’s maken en je stappen bijhouden. Bovendien wissel je gemakkelijk van horlogebandje of personaliseer het met vrolijke charms.
Bellen? Tuurlijk!
Met de Rebel Cactus kun je bellen. Stop een SIM-kaartje in de smartwatch en bel direct met een van je 10 geïmporteerde contacten. Via WhatsApp is het mogelijk meer contacten aan te maken.
Check je social feeds
De smartwatch maakt het mogelijk om je Instagram feed te checken, met je vrienden te WhatsAppen of video te bellen. Daarnaast kun je met de camera leuke foto’s maken die je daarna met WhatsApp naar je familie en vrienden kunt sturen.
IP67 waterdicht!
De Rebel Cactus Play is IP67 geschikt. Dit betekent dat het horloge volledig stof, zand en 'dompel' waterdicht is. Het horloge kan daarmee een korte onderdompeling overleven. Regen, de tuinslang, of onder de douche staan is voor dit horloge geen probleem. Zwemmen is niet mogelijk!
Speel smart games en luister muziek
Met de smartwatch kun je je vermaken met diverse smart games . Zoals 2048, Stack piece tower, boter, kaas & eieren, 4opeenrij, Maze en luisterboeken luisteren. Of spreek met de stemvervormer aan en klink als een alien of een robot. Daarnaast kun je via de Spotify App muziek luisteren. Mocht je geen Spotify gebruiken? Upload via Bluetooth vanaf je PC of tablet je favoriete MP3 muziektracks op Rebel Cactus en luister via Musicolet.
Activity tracker en alarm instellen
Tel je stappen van de dag of de tijd waarop je wakker moet worden.
FindmyKids
Met de FindmyKids-app kun je jouw kinderen goed in de gaten houden. Zo kun je via deze app zelf contacten toevoegen, alerts instellen en schermtijden instellen.

Naam: Rebel Cactus kindersmartwatch Play (Blauw)
Merk: Rebel Cactus
EAN: 8719327364505
Categorie: Smartwatch

Geef een antwoord