Razer streaming microfoon Seiren Mini (Zwart)

De Razer Seiren Mini Microfoon is een ultracompacte streamingmicrofoon met ongeëvenaarde geluidskwaliteit voor kleinere werkplekken en streamen onderweg. Met de Razer Seiren Mini komt groots geluid in een klein formaat.
Professionele opnamekwaliteit
De Razer Seiren Mini heeft zijn professionele opnamekwaliteit te danken aan de supercardioïde directionele gevoeligheid en een condensatorcapsule van 14 mm. Hierdoor worden ongewenste geluiden verminderd en geniet je van een warm en uitgebalanceerd geluid.
Ultracompact ontwerp voor onderweg
De Seiren Mini is ideaal voor onderweg of kleinere werkplekken en streamen onderweg, dankzij het ultracompacte design. De stevige, kantelbare standaard zorgt ervoor dat de microfoon stabiel en optimaal gepositioneerd staat. Je hebt geen last van trillingen dankzij de ingebouwde schokdemping. Plug-and-play met USB om direct aan de slag te gaan.
Overige specificaties
Verbruik: 5 V, 500 mA (USB)
Bemonsteringsfrequentie: min. 44,1 kHz / max. 48 kHz
Bitsnelheid: 16 bits
Capsules: condensatorcapsule van Ø 14 mm
Richtingskarakteristiek: supercardioïde
Frequentierespons: 20 Hz – 20 kHz
Gevoeligheid: 17,8 mV/Pa (bij 1 kHz)
geluidsniveau: 120 dB (THD < 1% bij 1 kHz) Systeemvereisten: Windows 7, 8, 10, Mac OS 10.8 of hoger, Sony PS4 Ondersteunt Open Broadcaster Software en Xsplit Naam: Razer streaming microfoon Seiren Mini (Zwart) Merk: Razer EAN: 8886419377856 Categorie: Gaming accessoires

Geef een antwoord