Razer gaming toetsenbord BlackWidow V3 Green Switch (Roze)

Ervaar het verschil met de Razer BlackWidow V3: gesteund door zijn reputatie als eerste en meest iconische mechanische gaming toetsenbord en uitgerust met nieuwe en verbeterde functies, waaronder de wereldberoemde switches.
Mechanische switches voor een precieze uitvoering
Hoor en voel de bevredigende feedback bij elke toetsaanslag die je maakt, met een klassiek ontwerp dat geoptimaliseerde actuaties en herstelpunten biedt voor betere prestaties tijdens het gamen. Deze switches met een actuatiepunt van slechts 1,2 mm bieden snelle en zeer soepele toetsaanslagen en zijn voorzien van geluidsdempers om het toch al lage geluidsprofiel nog verder te verlagen. De groene switch geeft je een hoorbare en voelbare feedback.
Heldere Razer Chroma RGB-verlichting
Het volledig transparante ontwerp laat op prachtige wijze de mogelijkheden zien van Razer Chroma RGB: van intense verlichtingsaanpassingen tot een meeslepender ervaring in meer dan 150 geïntegreerde games.
Double-shot toetsdoppen
Dankzij het doubleshot-gietproces, dat ervoor zorgt dat de tekst nooit vervaagt of afslijt, hebben de toetsdoppen extra dikke wanden. Hierdoor zijn ze extreem goed bestand tegen het herhaaldelijk indrukken van dezelfde toets.
Multifunctioneel digitaal scrollwiel en mediatoets
Configureer het scrollwiel en de mediatoets om af te spelen, te pauzeren en over te slaan. Pas bovendien de helderheid en het volume aan voor ultiem gemak terwijl je van je entertainment geniet.
Polssteun voor langduriger speelcomfort
De stevige polssteun sluit naadloos aan en verlicht zo de druk op je polsen, zodat je je minder vermoeid voelt wanneer je langdurig speelt.
Houd de kabels uit het zicht
Het toetsenbord is voorzien van sleuven waar je de kabel netjes in kunt steken en in elke gewenste richting kunt doorvoeren, zodat je bureau overzichtelijk en opgeruimd blijft.
Levensduur van 80 miljoen toetsaanslagen
Geniet van een hoge mate van betrouwbaarheid met een ontwerp dat is afgestemd op intensief en regelmatig gebruik.

Naam: Razer gaming toetsenbord BlackWidow V3 Green Switch (Roze)
Merk: Razer
EAN: 8886419346593
Categorie: Gaming keyboard

Geef een antwoord