Razer controller Wolverine V2 Xbox/PC

Behaal successen met een bedrade gamecontroller die is ontworpen voor de Xbox Series X-console. Dankzij de geavanceerde personaliseerbaarheid voor meer precisie en controle over je spel kun je met de Razer Wolverine V2 de concurrentie vanuit je luie stoel verslaan.
Ontworpen voor meer controle en precisie
Reageer snel en nauwkeurig. De ergonomie van de controller biedt een natuurlijke grip die ervoor zorgt dat je de knoppen op een behendige en nauwkeurige manier kunt gebruiken. Dankzij het voorgevormde ontwerp en de slipbestendige rubberen grepen kun je de hele dag gamen en de beste prestaties neerzetten.
Extra opnieuw toewijsbare knoppen aan de voorkant
De Wolverine V2 heeft geavanceerde personaliseringsopties. De twee multifunctionele knoppen aan de voorkant van de controller kunnen opnieuw worden toegewezen via Razer Controller Setup for Xbox voor meer controle en een persoonlijkere speelstijl.
Razer Mecha-Tactile-actieknoppen en D-Pad
Til je game naar een hoger niveau met de Razer Mecha-Tactile-actieknoppen en een Razer Mecha-Tactile D-Pad. Gebruik hypergevoelige besturing met een zachte aanraking terwijl je beweegt.
Hair Trigger-modus met trigger-stop switches
Om voordeel te behalen op je concurrenten, kun je de Hair Trigger-modus activeren via twee schuifvergrendelingen aan de onderkant van de controller, zodat je gemakkelijker kunnen wisselen tussen de belangrijkste trekkers en ultrasnel kunt schieten.
Analoge audiopoort van 3,5 mm
Bij de Wolverine V2 kan je gemakkelijk gebruik maken van je favoriete hoofdtelefoon of headset, omdat je de 3,5 mm-kabel van je audioapparaat rechtstreeks op de controller in plaats van op de console kunt aansluiten. Zo kun je urenlang comfortabel spelen!
Razer Controller Setup for Xbox
Ervaar de eindeloze personaliseringsmogelijkheden van de controller. Met de Razer Controller Setup for Xbox kun je knoppen opnieuw toewijzen en je profielinstellingen opslaan om je speelervaring te optimaliseren.
Kenmerken
Razer Mecha-Tactile-actieknoppen en Razer Mecha-Tactile D-Pad
2 opnieuw toewijsbare multifunctionele knoppen
Hair Trigger-modus met trigger-stops
Analoge audiopoort van 3,5 mm die compatibel is met Xbox en pc (Windows)
Bedrade kabel van 3 meter lang met trekontlasting
Systeemvereisten: Xbox One, Xbox Series X of pc (Windows 10 en hoger) en een internetverbinding voor Razer Controller Setup for Xbox App
Inhoud verpakking: Razer Wolverine V2-controller + gids met belangrijke productinformatie

Naam: Razer controller Wolverine V2 Xbox/PC
Merk: Razer
EAN: 8886419350996
Categorie: Controller

Geef een antwoord