Philips Hue OUTDOOR LILY XL SPOT – WIT EN GEKLEURD LICHT (Zwart)

Philips Hue Lily XL tuinspot. Plug de stekker in en verlicht je buitenomgeving
De stijl van de Lily spot met een grotere en krachtigere lamp, maar nog steeds als laagspanningsarmatuur. Gebruik de afneembare kap voor een gericht lichteffect, of je nu wit licht gebruikt of een van de 16 miljoen kleuren.
Schilder je buitenruimte
Met Philips Hue buitenverlichting bestaan er geen grenzen aan de magie die je kunt toevoegen. Speel met 16 miljoen kleuren en alle tinten wit licht om het gewenste effect te creëren. Accentueer objecten, bomen of paden om je ruimte te laten opvallen. Gebruik de Hue App om je favoriete lichtinstellingen op te slaan en naar believen weer op te roepen met een druk op de knop.
Speciaal licht voor speciale gelegenheden
Met slimme verlichting heb je het juiste licht voor elke gelegenheid. Gebruik je Philips Hue lampen om je huis sfeervol te verlichten: heldere rood- en groentinten voor Kerstmis, subiele pastels voor de lente of zelfs een griezelige paarse gloed om met Halloween het meest spookachtige huis van de straat te creëren.
Krachtige spots voor buiten
Zet zelfs de grootste elementen in je tuin, zoals een boom, beeld of fontein, in het spotlicht met buitenarmaturen die een breed veld met kleurrijk en slim licht geven.
Bedien het op jouw manier
Verbind je Philips Hue lampen met de Bridge en ontdek de eindeloze mogelijkheden. Bedien de lampen vanaf je smartphone of tablet via de Philips Hue app of voeg binnenschakelaars toe aan het systeem om de verlichting aan te passen. Voor een complete beleving van Philips Hue kun je timers, waarschuwingen, alarmen en nog veel meer instellen. Philips Hue werkt ook met Amazon Alexa, Apple HomeKit en Google Assistent, zodat je de lampen met je stem kunt bedienen.
Philips Hue Bridge vereist
Verbind je Philips Hue lampen met de Hue Bridge en bedien ze via de Philips Hue app op je smartphone of tablet. Je kunt je Philips Hue lampen ook in- en uitschakelen of dimmen met de Philips Hue dimmer switch.
Eenvoudig te installeren en uit te breiden
Fleur donkere paden op, creëer accenten in je tuin of schep een unieke sfeer op het terras. Je kunt dat zelf doen met behulp van Hue spots of lichtzuilen. De producten zijn gebaseerd op laagspanning, dus veiligte gebruiken en gemakkelijk te installeren. Geen moeilijke dingen meer om buitenverlichting te realiseren: maak het en breidt het uit zoveel je wilt.
Weerbestendig (IP65)
Dit Philips Hue buitenarmatuur is speciaal ontworpen voor gebruik in buitenomgevingen en is uitvoerig getest om zijn prestaties te verzekeren. Het IP-niveau wordt aangegeven met twee cijfers: het eerste cijfer duidt op het beschermingsniveau tegen stof en het tweede cijfer op de vochtbestendigheid. Deze lamp is met IP65 ontworpen; dit betekent dat hij is beschermd tegen sproeiwater. Dit is een hoger beschermingsniveau dan IP44, dat gewoonlijk wordt toegepast als armaturen zich dicht bij de grond bevinden of een striktere bescherming vereisen in verband met bepaalde omgevingsomstandigheden.
Hoge kwaliteit
Deze producten worden specifiek gemaakt voor buitengebruik. Wij gebruiken materialen van de hoogste kwaliteit voor de allerbeste prestaties in buitenomgevingen en houden daarbij rekening met slim materiaalgebruik voor optimale radiocommunicatie.
Onbegrensde mogelijkheden
• Schilder je buitenruimte met 16 miljoen kleuren• Speciaal licht voor speciale gelegenheden• Krachtige spots voor buiten
Eenvoudige bediening en comfort
• Bedien het op jouw manier
Volledige bediening via smartphone of tablet met de Hue Bridge
• Philips Hue Bridge vereist
Speciaal ontworpen voor buiten
• Eenvoudig te installeren en uit te breiden• Weerbestendig (IP65)• Hoogwaardig aluminium en synthetische materialen

Naam: Philips Hue OUTDOOR LILY XL SPOT – WIT EN GEKLEURD LICHT (Zwart)
Merk: Philips Hue
EAN: 8718696174364
Categorie: Lampen

Geef een antwoord