Miele koelkast (inbouw) K 7303 F Selection

De Miele K 7303 F Selection integreerbare inbouw koelkast beschikt over een koelinhoud van 211 liter, groot genoeg voor een groot gezin! Miele staat bekend om zijn kwalitatieve producten en je zal jarenlang plezier hebben van deze inbouw koelkast. De koelkast is redelijk in zijn energieverbruik dankzij de energieklasse F, bovendien produceert het apparaat een fluisterstil geluid van slechts 33 dB.
Handig ingedeeld
Deze Miele beschikt over een koelinhoud van 211 liter. De koelkastis ingedeeld met vijf glazen plateaus die in hoogte verstelbaar zijn, één transparante groentelade en drie deurvakken. Bij het te lang oplaten van de deur zal je het akoestisch deuralarm je hier aan herinneren!
SuperKoelen
Met de functie Superkoelen wordt de koelzone zeer snel tot de koudste waarde afgekoeld. Zo zijn jouw gekochte producten binnen no-time weer op de gewenste temperatuur na een bezoek aan de supermarkt.
LED-verlichting
Dankzij de LED-verlichting wordt de koelkast aangenaam verlicht bij het openen. LED-lampen zijn onderhoudsvrij en kosten weinig energie terwijl je wel geniet van optimale verlichting!
Verwisselbare deurscharniering
Deze koelkast is standaard uitgerust met een rechterdeurscharniering. De Miele K 7303 F Selection heeft een verwisselbare deurscharniering. Met de mogelijkheid om de draairichting van de deur te kiezen, past het apparaat perfect in elke gewenste ruimte.

Naam: Miele koelkast (inbouw) K 7303 F Selection
Merk: Miele
EAN: 4002516435488
Categorie: Inbouw koelkast

Geef een antwoord