Lenovo tablet TAB M10+ FHD 4GB 128GB wifi (Grijs)

Dacht je dat alle tablets hetzelfde waren?
Niet elke tablet kan het hele gezin entertainen. Ook hebben veel tablets geen ouderlijk toezicht en ingebouwde oogbeschermingstechnologie. En er zijn maar enkele tablets met smart charging stations in combinatie met Ambient-modus van Google Assistant voor handsfree hulp in huis.
Bij de eerste aanraking meteen overstag
De Smart Tab M10 FHD Plus ziet er van voor naar achteren en van boven naar beneden goed uit. De volledig metalen behuizing geeft de tablet een moderne uitstraling. En de dunne randen van het beeldscherm bieden een adembenemende beeldschermverhouding van 87%.
Laat je entertainment verzorgen
De Smart Tab M10 FHD Plus heeft een van de grootste schermen (10,3 inch met een brede kijkhoek) van alle 10 inch tablets. Het biedt haarscherpe FHD-beelden en met MediaTek octa-core processors en bliksemsnelle wifi kunnen jij en je gezin naadloos jullie favoriete series streamen, waar jullie ook zijn. De tablet kan geüpgraded worden naar Android 10. 
Dat klinkt als muziek in je oren
Met de dubbele sprekers, die zijn afgestemd met Dolby Atmos® klinkt alles beter op de Smart Tab M10 FHD Plus. De meeslepende geluiden die je hoort en voelt bij films, muziek, games en video's zullen je meenemen naar het hart van de actie.
Inloggen met slechts een glimlach
Dankzij de geavanceerde gezichtsherkenningstechnologie kun je je apparaat ontgrendelen met je glimlach. Nadat je de Smart Tab M10 FHD Plus hebt ingesteld, zal het je gezicht herkennen en je meteen inloggen.
Alleen voor de kinderen
Voor de kinderen en jouw gemoedsrust is er nu de Kid’s Modus 4.0. Het heeft een serie functies waarmee je kunt bepalen wat je kind kan zien en voor hoe lang. Je kunt zelfs een melding ontvangen als iemand niet goed rechtop zit.
Doe meer met alleen je stem
Zet je apparaat in het Smart Charging Station voor zorgeloos opladen. Met de Ambient-modus van de Google Assistent verander je je tablet in een digitale fotolijst en kun je eenvoudig muziek afspelen, video's bekijken, smarthome-apparaten bedienen en snel toegang krijgen, zoals de filemeldingen, het nieuws- en weerbericht. En dat allemaal snel, eenvoudig en handsfree.

Naam: Lenovo tablet TAB M10+ FHD 4GB 128GB wifi (Grijs)
Merk: Lenovo
EAN: 194632276480
Categorie: Android tablet

Geef een antwoord