Lenco DAB internet radio DIR-260bk (Zwart)

Breng gezelligheid in huis met deze DAB-radio DIR-260BK van LENCO. Geniet van DAB+ en FM-radio of van internet radio voor ontvangst van radiozenders over de hele wereld of stream muziek vanaf je smartphone dankzij Bluetooth 5.0. De ingebouwde luidsprekers van 2 x 10 Watt RMS geven prachtig geluid. De tijd, radiozender en informatie is af te lezen via het 2,8 inch TFT LCD kleurenscherm (7 cm).
Ontvang internationale radiozenders
De DIR-260BK combineert drie manieren van radio-ontvangst: digitale DAB+, analoge FM-radio en internet radio. Dankzij DAB+ heb je geen last van ruis tijdens het luisteren. Of geniet van internationale radiozenders door gebruik te maken van internet radio. Houd je tien favoriete radiozenders bij de hand door ze als voorkeurszenders in te stellen.
Geniet van eigen muziek
Luister je ook graag naar je eigen muziek? Deze DAB-radio heeft een CD-speler en een AUX-ingang van 3,5 mm. Stream bovendien muziek vanaf je smartphone dankzij Bluetooth 5.0. Wanneer je niemand wilt storen met muziek luisteren biedt de hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm uitkomst.
Laat je wekken
Hoe lekker is het om met de radio in slaap te vallen. De DIR-260BK beschikt over een slaaptimer, de radio gaat na de aangegeven tijd vanzelf uit. Ook kun je je door de DIR-260BK laten wekken. Lig je ’s ochtends altijd nog zo lekker? Maak dan gebruik van de snooze-functie. Wanneer jij en je partner een andere wektijd hebben kun je gebruik maken van het dubbele alarm.

Naam: Lenco DAB internet radio DIR-260bk (Zwart)
Merk: LENCO
EAN: 8711902043294
Categorie: Internet radio

Geef een antwoord