Kenwood dashcam DRV-A201

Houd bij wat er op de weg gebeurt met de Kenwood dashcam DRV-A201. Deze dashcam heeft een 2,7 inch LCD kleurenscherm met Full HD-opnamekwaliteit. De dashcam start direct met opnemen wanneer je de auto start.
Automatisch starten en stoppen
Wanneer je de auto start zal de opname vanzelf beginnen, als je het contact uitzet zullen de opnames starten. De ingebouwde G-sensor detecteert krachten van buitenaf, de net gemaakte beelden worden dan opgeslagen. Dankzij de ingebouwde microfoon en luidspreker is je opname helemaal compleet. Wil je ook verzekerd zijn van beelden terwijl je in de parkeerstand staat? Dan heb je de kabelset CA-DR1030 van Kenwood nodig (apart verkrijgbaar).
Brede kijkhoek
De DRV-A201 heeft een F1.8 gevoelige lens met kijkhoek van 136° breed, zodat je alles voor je goed in beeld hebt. De opnames worden in Full HD-kwaliteit (1920 x 1080 pixels) opgenomen en kun je opslaan op de meegeleverde MicroSD-kaart met een opslagcapaciteit van 16GB.
Snel los te maken magnetische montage
De DRV-A201 heeft een standaard die uniek is ontworpen om de camera snel te plaatsen en te verwijderen zodat jij je kunt concentreren op de perfecte opname.

Naam: Kenwood dashcam DRV-A201
Merk: Kenwood
EAN: 019048228840
Categorie: Dashcam

Geef een antwoord