Kenwood dashcam DRV-A100

Kenwood DRV-A100. HD DashCam met geïntegreerde 2.0″ LCD & G-sensor
Deze compacte DashCam heeft een helder en duidelijk 2.0″ LED kleurenscherm voor meer bedieningsgemak. Op het beeldscherm kunt u de menu's bekijken en de opname's bekijken.
HDR (High Dynamic Range)
Deze camera gebruikt 30 beelden per seconde om een video opname te vormen. Met de HDR techniek ga je deze 30 beelden per seconde opnemen met verschillende belichtingen en combineer je deze om de contrastverhouding te verbeteren. Hierdoor krijg je bijvoorbeeld bij het in en uit rijden van een tunnel een optimaal belichte opname waarbij de helderheid veel hoger is , het contrast is intenser.
3-axis G-Sensor
Dankzij de 3-assige gyroscopische sensor (G-sensor) kan je dashcam fysieke bewegingen registreren, bijvoorbeeld wanneer je plotseling remt of bij een ongeval. De opgenomen beelden worden in dat geval apart opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven worden.Tijdens het rijden werken er bepaalde fysieke krachten in op je camera. Deze gegevens worden mee verwerkt in alle videobestanden zodat als je de video opnames later bekijkt met de computer software je ook deze meeting (richting en kracht) kunt terugvinden.
Slimme parkeermodus
Gebruik je dashcams als parkeerbeveiliging. Terwijl je auto geparkeerd staat en de 3-G sensor een fysieke beweging van je voertuig detecteerd, start de camera een opname van 30 seconden en keert vervolgens terug naar de standbymodus. Ook hier worden de opgenomen beelden apart opgeslagen, zodat ze achteraf niet overschreven worden.- De optionele aansluitingskit CA-DR1030 is noodzakelijk om over een permanente stroomvoorziening te beschikken!
Super Capacitor (Backup Battery)
De ingebouwde 'super capacitor' zorgt ervoor dat bij een stroomonderbreking de DashCam de lopende video opname correct afsluit en opslaat voor de camera zichzelf volledig uitschakeld.
2 systeems montagebeugel
Een zuignap en zelklevende bevestigingsbeugel worden meegeleverd. De zuignap geeft u meer vrijheid om de bevestigingsbeugel eenvoudig te plaatsen en verwijderen daar waar de zelfklevende voor een meer solide bevesting zorgt.
16GB MicroSD kaart meegeleverd
16GB Class-10 microSDXC Flash geheugen kaart meegeleverd
Kenmerken
DashCam met 1 megapixel HD resolutie
2″ kleurenscherm
G-sensor
Uitbreidbaar naar slimme parkeermodus
Zuignap of zelfklevende montagebeugel
Incl 16GB microSD kaart

Naam: Kenwood dashcam DRV-A100
Merk: Kenwood
EAN: 019048228833
Categorie: Dashcam

Geef een antwoord