JBL bluetooth speaker Charge 5 (Camouflage)

Ben jij een echte muziekliefhebber? Dan is een goede bluetooth speaker onmisbaar! Deze JBL bluetooth speaker Charge 5 (Camouflage) is middelgroot van formaat en levert het JBL geluid zoals je dat gewend bent! Met een gewicht van 960 gram verplaats je de speaker zonder problemen door het gehele huis. Bovendien is het gezellige kleurtje bijna niet te missen, de speaker komt in de kleur Camouflage.
Tot 20 uur afspeeltijd
Geniet zo lang mogelijk van jouw favoriete muziek met deze JBL speaker. De JBL levert tot 20 uur aan geluid dankzij de krachtige batterij. Heb je uiteindelijk geen batterij meer? Dan is de speaker binnen 4 uur weer opgeladen.
Zowel binnen als buiten te gebruiken
Wanneer je naar het park of het strand gaat is het leuk als je daar je eigen muziek kunt draaien. Dankzij zijn waterdichtheid neem je de JBL gewoon mee, een beetje regen zal de pret niet bederven! Dan is het natuurlijk wel handig dat deze tegen een spatje water kan.
Alles erop en eraan!
Wil jij een nog krachtiger geluid creëren? Met JBL PartyBoost heb je de mogelijkheid om meerdere JBL luidsprekers met elkaar te koppelen. Hierdoor laat je elk feestje gegarandeerd slagen! Daarnaast sluit je smartphones of tablets tegelijkertijd draadloos aan en speel om te beurt jullie favoriete muziek af. Met de ingebouwde powerbank functie kan je jouw apparaten onderweg opladen. Zo zit je nooit meer zonder stroom.

Naam: JBL bluetooth speaker Charge 5 (Camouflage)
Merk: JBL
EAN: 6925281982156
Categorie: Bluetooth speaker

Geef een antwoord