Foscam slimme PT camera R2M Indoor HD 2MP (Zwart)

Bekijk de gehele ruimte door de eenvoudige pan & tilt-bediening vanaf uw telefoon. Super breed rotatiebereik maakt het gemakkelijk om de bewegingen van kinderen of huisdieren te volgen. Panoramische dekking zorgt ervoor dat indringers zich nergens kunnen verbergen.
1080P Full HD Videostreaming
Kraakheldere 1080p-streaming video biedt beeldkwaliteit met hoge resolutie voor een optimale visuele ervaring. Je mist geen enkel moment of detail.
WDR biedt een beeldkwaliteit die het vermogen van het menselijk oog overtreft
Geavanceerde WDR-technologie optimaliseert de beeldkwaliteit bij een breed scala aan lichtomstandigheden, waardoor zichtbaarheid in zowel lichte als donkere gebieden mogelijk is. Het visuele effect van de WDR-technologie resulteert in beelden die beter zijn dan die van het menselijk oog.
Helder nachtzicht helpt indringers 's nachts te identificeren
Dertien infrarode LED's bieden een IR-bereik van 8 meter zodat je het helder kunt zien in volledige duisternis. De Rond de klok bewaking laat geen enkele kans open voor inbrekers.
Bewegingsdetectie activeert opname en meldingen
Een geavanceerd algoritme kan bewegingen automatisch detecteren. Als er iets gebeurt, wordt de video-opname onmiddellijk geactiveerd. Ondertussen worden directe meldingen over het evenement naar jouw e-mail, FTP of mobiele telefoon verzonden.
Flexibele opslagmogelijkheden om cruciale momenten te bewaren
Er zijn drie opslagopties waaruit je kan kiezen. Opslag van SD-kaarten vereist geen maandelijkse kosten, ONVIF-compatibele NVR (recorder) ondersteunt harde schijven met grote capaciteit, en Foscam Cloud Service houdt jouw gegevens veilig en heeft geen capaciteitslimiet.
Firmware-upgrade met één klik via mobiele app
FOSCAM brengt regelmatig firmware-updates uit om zijn camera te beschermen tegen hackers. Maar voor sommige gebruikers lastig om te installeren. Met het oog hierop is één-klik firmware-upgrade ontwikkeld voor firmware-update op de mobiele app.

Naam: Foscam slimme PT camera R2M Indoor HD 2MP (Zwart)
Merk: Foscam
EAN: 6954836036563
Categorie: Beveiligingscamera's

Geef een antwoord