DJI cameradrone Mavic Air 2 Fly More (Inclusief controller)

Maak met deze DJI Mavic Air 2 cameradrone indrukwekkende beelden met een 1/2-inch CMOS-sensor. De drone is de ideale reisgenoot dankzij een gewicht van slechts 570 gram. Daarnaast krijg je bij deze drone een controller meegeleverd. Met de intelligente opnamefuncties en uitstekende beeldkwaliteit maak je gegarandeerd unieke beelden! Je kunt de Mavic Air 2 tot 34 minuten gebruiken en stijgt op tot een hoogte van maximaal 5000 meter.
Uitstekende beeldkwaliteit
Beheers creatieve luchtopnames dankzij moeiteloos vloeiende 4K / 60fps-video. Het platte kleurprofiel van D-Cinelike behoudt meer informatie voor nabewerking. De HEVC-videocodec (H.265) neemt meer beeldinformatie op, gebruikt minder opslagruimte en bewaart het dynamische bereik en de details van jouw opnamen, waardoor inhoud van het volgende niveau wordt gegarandeerd.
Meegeleverde controller
De nieuw ontworpen controller heeft een ergonomisch ontwerp voor een comfortabelere grip en heeft een indrukwekkend lange batterijduur van 240 minuten. De nieuwe klem maakt het bevestigen van smartphones snel en eenvoudig, terwijl de geïntegreerde antennes de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren.
HDR-video
Het geheim van ongelooflijke HDR-video is een hoogwaardige Quad Bayer-beeldsensor. Een enkel frame scheidt belichtingsniveaus in verschillende gebieden, waardoor lichte en donkere details nauwkeurig worden vastgelegd. De afbeeldingen zijn gelaagd om een kleurrijk, evenwichtig en opvallend beeld te creëren met een hoger dynamisch bereik.
Geoptimaliseerde opname
De Mavic Air 2 is voorzien van SmartPhoto, dat scèneherkenning, HyperLight en HDR integreert in één modus voor optimale resultaten. Scèneherkenning optimaliseert verschillende cameraparameters voor verschillende scènes en ondersteunt intelligente herkenning van vijf categorieën: zonsondergang, lucht, gras, sneeuw en bomen.
FocusTrack
Maak beelden van professionele kwaliteit dankzij FocusTrack. Deze gebruiksvriendelijke intelligente volgmodi omvat Active Track 3.0, Spotlight 2.0 en Point of Interest 3.0 , zodat je jouw creativiteit de vrije loop kunt laten.
8K Hyperlapse
De cameradrone ondersteunt Hyperlapse in 8K, waardoor je tijd en ruimte kunt verdraaien voor bijzonder verbluffende beelden. Het beste van alles is dat je deze opname kunt maken zonder ingewikkelde nabewerking. Kies uit de modi Free, Circle, Course Lock en Waypoint, selecteer de opnamelocatie en de DJI Fly-app doet de rest.
QuickShots
Leg automatisch filmische videoclips vast met QuickShots. Met slechts een paar tikken vliegt de Mavic Air 2 een luchtroute voor een opname van professionele kwaliteit. Voeg muziek, effecten en filters toe met super intuïtieve verhaalsjablonen, zodat je je meesterwerk rechtstreeks op sociale media kunt delen.
Betrouwbaar signaal, vlotte vlucht
De Mavic Air 2 ondersteunt 2,4 en 5,8 GHz dual-frequentie communicatie en schakelt automatisch in realtime over naar het beste kanaal met de laagste interferentie. Dit verbetert het anti-interferentievermogen van het vliegtuig in uitdagende omgevingen aanzienlijk, waardoor de vliegveiligheid toeneemt.
Obstakel vermijden
De drone detecteert zijn omgeving in drie richtingen: voorwaarts, achterwaarts en neerwaarts. Een hulplamp verbetert de zichtbaarheid en de extra beveiligingslaag zorgt dat obstakels worden vermeden.
Meegeleverde controller
De nieuw ontworpen controller heeft een ergonomisch ontwerp voor een comfortabelere grip en heeft een indrukwekkend lange batterijduur van 240 minuten. De nieuwe klem maakt het bevestigen van smartphones snel en eenvoudig, terwijl de geïntegreerde antennes de gebruikerservaring aanzienlijk verbeteren.
DJI Fly-app
De DJI Fly-app maakt het creëren van vlekkeloze video's makkelijker dan ooit. Het integreert de bewerkingssuite van de DJI Mimo-app en geeft toegang tot handmatige instellingen, geavanceerde functies en intuïtieve sjablonen om binnen enkele seconden professionele compos

Naam: DJI cameradrone Mavic Air 2 Fly More (Inclusief controller)
Merk: DJI
EAN: 6941565901293
Categorie: Drones

Geef een antwoord