Categorieën
Wonen & interieur Wooncadeau

10x leuke wooncadeau ideeën voor onder de 30,-

Wat is er nu leuker dan het geven of krijgen van een cadeau? Zeker als het iets is voor in je interieur! Aangezien het soms lastig kan zijn het juiste betaalbare wooncadeau te vinden hebben we een overzicht gemaakt van onze 10 leukste wooncadeau ideeën onder de €30,- Tip, check tip nummer 10 onderaan de pagina!

Top 10 wooncadeau ideeën

1. Metalen wandrek

Met een metalen wandrek geef je je muur een nieuwe look en is ook nog eens functioneel voor bijvoorbeeld kaarten, boeken of leuke accessoires aan te hangen of op te zetten. Zeker een leuke aanrader als wooncadeau!

2. Tafellamp

Met een mooie tafellamp creëer je veel sfeer in kan worden gebruikt in bijna alle ruimtes van het huis. Kijk bijvoorbeeld eens naar een tafellamp met een industriële look.

3. Hangplant

Hangplanten zijn helemaal in momenteel. Ze zorgen voor meer groen in de ruimte en voor een levendige sfeer. Je kan hierbij voor een echte of kunstplant gaan. Beide zeker leuke wooncadeau’s!

4. Sierkussen

Een sierkussen is bijna altijd wel een goed wooncadeau. Wel is het verstandig om te weten wat de smaak is of een mooie combinatie met bijvoorbeeld een bank.

5. Borden

Het klinkt een beetje suf meer ook zijn nieuwe borden een leuk wooncadeau om te geven. Zorg wel dat je voor het gewenste stijl bord gaat.

6. Plaid

Ook is een nieuwe plaid een goed cadeau idee. Zeker in de koudere maanden is dit een erg populair wooncadeau.

7. Klok

Tegenwoordig wordt een klok in de woonkamer vooral gezien als leuke accessoire en daarom ook leuk als wooncadeau. Het is wel belangrijk dat het een echte eye-catcher is.

8. Braadpan

De echte kookfans worden altijd snel blij van een mooie nieuwe braadpan. Het is wel handig om te weten op wat voor een kookplaat/fornuis wordt gekookt.

9. Wijnrek

Wil je iets bijzonders geven? Denk dan eens aan het geven van een unieke wijnrek!

10. Zwart bestek

Tot slot nog een goede tip! Zwart bestek is erg populair en een erg leuk wooncadeau om te geven. Een nadeel is dat het nog wel eens prijzig kan zijn.

Geef een antwoord