Bosch vaatwasser (inbouw) SMI4HCS48E

Geniet van perfecte resultaten met de vaatwasser SMI4HCS48E van Bosch
De Bosch vaatwasser SMI4HCS48E beschikt over de Extra Dry functie. Het droogt de vaat met een krachtige en effectieve 3D air flow. Deze vaatwasser zet de luchtvochtigheid om in warme lucht én er zit er een extra droogfunctie in. Zo wordt jouw vaat niet alleen perfect schoon, maar ook perfect droog. We gebruiken veel plastic in ons dagelijks leven. Helaas betekent dit meestal extra werk. Vaak moet plastic nog met de hand worden na gedroogd. Maar met de Extra Dry vaatwasser is dat verleden tijd. Plastic vaat kan direct weer worden opgeborgen in de kast. 
Bijzonder stille vaatwasser dankzij Silence Plus
De keuken is meer dan alleen een ruimte om te koken. Het is een plek waar wordt geleefd. Een plek waar je je thuis voelt, waar gewerkt wordt of waar de kinderen spelen. Daarom is de Bosch SMI4HCS48E vaatwasser extreem stil. De vaatwassers met Silence programma gaan zelfs nog een stap verder. Dankzij dit wasprogramma is jouw vaatwasser extra stil.
De Silence Plus 44 dB is een uitkomst voor iedereen die de rust in huis wil bewaren. De vaatwasser gaat  bijzonder stil te werk, zodat je ongestoord kunt genieten van gezellige etentjes en goede gesprekken.
Personaliseer je vaatwasser
Dankzij de samenwerking met Amazon Alexa kun je de vaatwasser nu besturen met je stem. Zoek uit of Home Connect beschikbaar is in jouw land en taal voor de Alexa-app en activeer de functie zodat de Amazon Alexa en je vaatwasser kunnen verbinden.
Plaats voor bestek en klein kookgerei in de Vario-besteklade
De uittrekbare Vario-besteklade voegt een derde laadniveau toe en maakt ActiveWater-vaatwassers nog comfortabeler in gebruik. Het is de ideale plaats voor bestek en klein kookgerei zoals opscheplepels en gardes. Zo biedt hij meer flexibiliteit bij het inladen en ontstaat er meer ruimte in de vaatwasser. De bestekkorf in de onderkorf kan worden vervangen door de Vario-besteklade, die ruimte biedt voor maximaal 14 bestekken bij vaatwassers van 60 cm en 10 bestekken bij vaatwassers van 45 cm. Met de Flex-korven en Vario-besteklade ruim je nog makkelijk de vaatwasser in. Dankzij de rode markeringen weet je precies welke onderdelen je kunt aanpassen. Het bovenste rek heeft 8 aanpasbare elementen (voor glazen, vouwbaar en voor borden) en het onderste rek heeft er zelfs 9 (hoger voor glazen, vouwbaar en voor borden). De vouwbare rekken zorgen voor extra bescherming en stabiliteit dankzij de afgeronde uiteindes. Dankzij de roestvrijstalen greepjes is alles binnen handbereik.
Het AquaStop systeem bestaat uit een dubbelwandige toevoerslang, een mechanisch ventiel in de toevoerslang en een visueel display. In het geval van een lek wordt dit waargenomen in het dubbele gedeelte van de slag waarna de watertoevoer automatisch wordt uitgeschakeld. AquaStop beschermt je tegen waterschade in geval van een lekkende wasmachine.
ActiveWater-technologie: minder water, minder energie, meer resultaat.
Deze innovatieve spoeltechnologie levert uitzonderlijke reinigingsprestaties met minder water en energie en is hierdoor dus zeer milieuvriendelijk. Er wordt water en energie bespaard door een gerichte waterafgifte, geoptimaliseerde filtertechnologie, snellere verwarming en hogere pompprestaties voor een betere watercirculatie.
De DoseerAssistent garandeert een optimaal resultaat door het vaatwastablet effectief te laten oplossen.
De DoseerAssistent staat garant voor optimale reinigingsresultaten en een stiller vaatwasproces. Het vaatwasmiddel valt uit het zeepbakje in een speciaal bakje aan de bovenkorf, waar het compleet oplost. AutomaticPrograms zorgen voor perfecte reiniging met minimaal verbruik van water en energie. In vaatwassers die zijn uitgerust met AutomaticPrograms wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast aan de belading. Water- en energiegebruik komen zo een stuk lager uit.
 
Onze kwaliteitsgarantie: 10 jaar garantie tegen corrosie van de vaatwasserkuip.
We h

Naam: Bosch vaatwasser (inbouw) SMI4HCS48E
Merk: Bosch
EAN: 4242005184002
Categorie: Inbouw vaatwasser

Geef een antwoord