Bosch vaatwasser (inbouw) SBV6ZAX03N

Met de Bosch inbouw vaatwasser SBV6ZAX03N is inruimen nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij de Flex-korven is de onderkorf stabieler en kun je daar met gemak grote items in kwijt. Daarnaast voorkomen nieuw ontworpen glazen rekken, antislipstrips en rekken voor kopjes dat items gaan schuiven. Voor kleiner keukengerei zijn het derde laadrek of de besteklade bovenin beschikbaar. Met de Max Flex-korven vind je de stabiliteit en flexibiliteit die je zoekt voor je vaat.
Extreem stil
Met SuperSilencePlus draai je een ongekend stil programma voor je vaatwasser. Wanneer je deze feature activeert, houdt je vaatwasser een volumeniveau aan van 44dB.
Easy Start
Met Easy Start van Home Connect dient er ingevoerd te worden wat de mate van vervuiling is, het soort serviesgoed, de hoeveelheid vaat en de aanwezigheid van bestek in de vaatwasser. De vaatwasser activeert dan rechtstreeks het juiste programma, zodat elke wasbeurt altijd een perfect resultaat oplevert.
Extra Clean Zone
Geen zorgen meer om achtergebleven cornflakes in kommetjes: de Extra Clean Zone met drie roterende watersproeiers zorgt voor een sterke watertoevoer. Dit is erg handig voor de vaat die net wat natter moet worden. Deze vaat ontvangt zo drie keer zoveel water en wordt extra schoon, zonder dat er meer vaatwasmiddel of een hogere temperatuur nodig is. Je activeert de Extra Clean Zone eenvoudig met een druk op de aan-/uitknop. Zo kan jij rekenen op een vlekkeloze vaat.

Naam: Bosch vaatwasser (inbouw) SBV6ZAX03N
Merk: Bosch
EAN: 4242005250042
Categorie: Inbouw vaatwasser

Geef een antwoord