Bluesound subwoofer PULSE SUB+ (Wit)

PULSE SUB+. Draadloze gevoede subwoofer
Breng uw luisterervaring naar een hoger niveau met de PULSE SUB+ draadloze subwoofer met eigen voeding. Deze subwoofer is ontworpen voor gebruik met Bluesound draadloze luidsprekers, versterkers en streamers en is voorzien van een 8″ woofer en een slimme DSP-versterker die 150 watt diepe, gedetailleerde bas zonder vervorming levert. Het slanke, compacte ontwerp en de draadloze connectiviteit bieden u onbeperkte plaatsingsflexibiliteit, terwijl de BluOS app u in enkele minuten laat paren en instellen met volume- en crossover-bediening direct in de app.
De PULSE SUB+ draadloze subwoofer is ontworpen om zo eenvoudig te zijn en het begint met het gebruik van de BluOS App om de subwoofer snel te installeren en draadloos te verbinden met elke Bluesound speler. In de app zitten eenvoudige en speciale regelaars voor het volume, de crossover en de fase-aanpassing, zodat u de subwoofer eenvoudig kunt bedienen en aanpassen aan de optimale instellingen voor de beste luisterervaring.
Plaats het overal
De PULSE SUB+ is voorzien van magnetische rubberen voetjes en een aangepaste montagebeugel om u de flexibiliteit en vrijheid te geven om hem overal in een ruimte te plaatsen. Vind en plaats hem gewoon op de juiste plek en volg de eenvoudige instelstappen in de app zonder dat u zich zorgen hoeft te maken waar hij naartoe gaat. Dankzij het veelzijdige ontwerp kun je hem achter of naast elk type meubilair plaatsen of hem laten liggen en onder je bank laten verdwijnen totdat hij ontwaakt met een kamerbrekend geluid.
Slimmer dan gemiddeld
Met een 150W Smart DSP-versterker, gekoppeld aan een aangepaste 8″ lange woofer, is de PULSE SUB+ de perfecte aanvulling op elk BluOS ingeschakeld home entertainment-systeem. Het strakke, dynamische vermogen en de mogelijkheid om tot 22Hz te gaan zonder vervorming, maakt de PULSE SUB+ ideaal voor bijna elk type geluid in huis. Voor extra bas kan een tweede PULSE SUB+ worden toegevoegd en bediend via de BluOS Controller App.
Eigenschappen
Ontworpen voor gebruik met Bluesound draadloze luidsprekers, thuisbioscoop of stereocomponenten
150 watt subwoofer die diepe bas toevoegt aan muziek, films en games
8″ woofer gestuurd door een slimme DSP-versterker voor een gecontroleerde vervormingsvrije uitgang
Dankzij het draadloze ontwerp kunt u de subwoofer overal plaatsen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over draden
Strak en compact om naast, achter of onder uw meubels te passen
Eenvoudig te koppelen en in te stellen in enkele minuten met behulp van de BluOS Controller App
Sta het op, leg het neer, of monteer het met de aangepaste montagebeugel (meegeleverd)

Naam: Bluesound subwoofer PULSE SUB+ (Wit)
Merk: Bluesound
EAN: 786357001425
Categorie: Subwoofer

Geef een antwoord