Belkin 15W draadloze lader met Quick Charge adapter (Wit)

Het BOOST↑CHARGE draadloze laadstation (15 W) is speciaal gemaakt voor het snel draadloos opladen van de nieuwste smartphones en is bijzonder gebruiksvriendelijk. Zorg voor een opgeruimde slaapkamer, werkkamer of keuken door kabels vaarwel te zeggen. Leg je telefoon op het laadoppervlak en het opladen begint direct. Het laadstation is voorzien van statuslampjes en een antislip-laadoppervlak, zodat je zeker weet dat je telefoon veilig opgeladen wordt, en wordt geleverd met een 24 W Quick Charge 3.0-voedingsadapter.
Compatibel met hoesjes tot 3 mm 
Je hoeft je toestel niet uit zijn hoesje te halen. Onze BOOST↑CHARGE draadloze laadstations zijn namelijk zo ontwikkeld dat ze door de meeste lichte, kunststof hoesjes (tot 3 mm dik) heen opladen. 
Universele Qi™-compatibiliteit 
Het Boost↑Charge draadloze 15W-laadstation is geschikt voor het opladen van elk apparaat dat Qi ondersteunt maar is speciaal ontwikkeld voor het snel opladen van Apple-, Samsung- en Google-smartphones. Alle overige Qi-apparaten worden met 5W opgeladen. 
LED-lampje voor weergave laadstatus 
Een groen lampje geeft aan dat er veilig wordt opgeladen. Een oranje lampje geeft aan dat er een onbekend voorwerp is gedetecteerd. Een rood lampje geeft aan dat je telefoon niet wordt opgeladen. 
Antislip-materiaal 
Word je vaak gebeld en krijg je veel berichten? Geen probleem. Dankzij het antislip-materiaal blijft je toestel goed op zijn plek liggen tijdens het opladen.

Naam: Belkin 15W draadloze lader met Quick Charge adapter (Wit)
Merk: Belkin
EAN: 745883798636
Categorie: Draadloze oplader

Geef een antwoord