Aerian luchtbevochtiger Purtouch 6

Te droge lucht is niet goed voor je gezondheid of huis. Te droge lucht bevordert ziekten van de luchtwegen, droogt de huid, slijmvliezen, planten en meubels uit. De Aerian Purtouch 6 luchtbevochtiger biedt geweldige prestaties dankzij het vermogen van 110w. Hij past zich gemakkelijk aan elk interieur aan.
Luchtzuivering
De Aerian Purtouch 6 luchtbevochtiger regelt automatisch de vochtigheid om deze aan te passen. Dankzij de ionisatiefunctie wordt de lucht in je kamer gezuiverd. Het apparaat genereert negatieve ionen die zwevende deeltjes samensmelten: stof, rook en slechte geuren.
7 standen
De luchtbevochtiger met een vermogen van 110W is volledig efficiënt voor oppervlakken van 30 tot 40m². De nevel is naar wens in 7 standen verstelbaar. Het heeft een warme mistfunctie om droge lucht tegen te gaan. Het geluidsniveau is slechts 35 dB om je tijdens het gebruik niet te storen. Met de timer kan je zelf de luchtbevochtiger programmeren en tot 12 uur instellen.
Digitaal vochtigheidsweergave
Je hebt een digitaal scherm met digitale vochtigheidsweergave. Een dubbele dampdiffusie-uitlaat is aanwezig om de lucht snel te bevochtigen.
Kinderbeveiliging
Voor volledige veiligheid heeft het apparaat een kinderbeveiliging ter hoogte van het waterreservoir van 6 liter. De uitschakeling is automatisch in het geval van een lege tank of wanneer de tank van de basis wordt verwijderd.

Naam: Aerian luchtbevochtiger Purtouch 6
Merk: Aerian
EAN: 3615993683702
Categorie: Luchtbevochtiger

Geef een antwoord