Aerian airconditioner AAC2300

Haal een beetje koelte in huis
Deze Aerian AAC2300 mobiele airconditioner heeft een koelvermogen van 2300 W.  Bovendien kan het worden gebruikt in de modus alleen ventilatie of in de modus ontvochtiging om zodoende een lucht zonder vochtigheid te verkrijgen. De afstandsbediening is zeer praktisch en activeert de functies op afstand. Stel het toestel naar jouw behoeften in dankzij de timer die tot 24 uur voor te programmeren is.
Monoblok airconditioner
Het geheel bestaat uit een enkele mobiele eenheid. Je hoeft hem alleen maar aan te sluiten op een stopcontact en de uitlaatslang uit te klappen door een raamopening en hij begint de lucht onmiddellijk te koelen.  Er is geen installatie vereist.
Airconditioning functie
Ideaal voor periodes van grote hitte die afkoeling vereisen.
Ontvochtiger functie
Deze functie is ideaal voor het verminderen van de luchtvochtigheid in de omgeving (hoogseizoen, vochtige gebieden, regenperiodes, enz.).  Deze functie verwijdert vocht uit uw huis en zuigt tot 25,6 L/dag op.
Prestaties
De Aerian AAC2300 is uitgerust met een koelvermogen van 2300 W en kan daarmee je kamer snel koelen.
“Nacht” modus
De geselecteerde temperatuur stijgt (in koelmodus) of daalt (in verwarmingsmodus) met 1-2° na 30 minuten, en zal dan opnieuw met 1-2° veranderen, om je de optimale comforttemperatuur tijdens de nacht te bieden.

Naam: Aerian airconditioner AAC2300
Merk: Aerian
EAN: 3615993681258
Categorie: Airco

Geef een antwoord