Categorieën
Online woonwinkel Webwinkel Wonen & interieur

De 6 leukste online woonwinkels van Nederland

Op zoek naar een online woonwinkel? De laatste tijd worden er steeds meer producten online gekocht. Dat is bij items voor het interieur natuurlijk niet anders. Hoewel het ook fijn is om af en toe een woonboulevard af te struinen heeft het online shoppen natuurlijk een hoop voordelen. Maar waar begin je met zoeken? Om deze vraag te beantwoorden hebben we een overzicht gemaakt van de 6 leukste online woonwinkels in Nederland. 

1. Leen Bakker

De woonwinkel Leen Bakker staat voor mooi wonen voor een lage prijs. Naast een groot aantal fysieke winkels kan je bij Leenbakker ook goed online shoppen. Voor de laatste woontrends en inspiratie ben je ook hier op het juiste adres. 

2. SOHOME

De winkel SOHOME heeft als doel de bron van inspiratie te zijn op gebied van interieur. Op de website kan je naast de grotere artikelen als tafels en kasten ook veel leuke woonaccessoires vinden. 

3. Wants & Needs

Bij Wants & Needs vind je jouw perfecte woonmatch. Naast een uitgebreid aanbod van diverse merken vind je er ook tal van inspiratie. Naast de standaard bezorging bieden ze ook een eigen bezorgservice aan voor bezorging en montage aan huis. 

4. Woononline

De woonwinkel woononline heeft naast de showroom in Alkmaar ook een mooie webshop waar het gehele assortiment is te vinden en bestellen. Woononline heeft ook een eigen bezorg service en biedt  gratis verzending aan vanaf €89,-

5. vtwonen

Misschien al bekend van TV of magazine? Naast de programma’s en magazines heeft vtwonen ook een uitgebreid assortiment aan leuke woonartikelen. Bij vtwonen laat je je pakket al vanaf €40,- gratis thuissturen en is vaak al de volgende dag geleverd.  

6. fonQ

Misschien wel de grootste online woonwinkel in Nederland momenteel. fonQ heeft een enorm aanbod en al gratis verzenden vanaf  €40,-  Met de keuzehulp functie op de website vind je gemakkelijk jouw nieuwe item voor in je interieur!